The Definitive Guide to Cara Jimat Minyak Motor Lc135

kepada semua yg masih ragu2 pd i-cost terpulang pd anda tp sy yakin produk ini benar2 berkesan….tq i-demand dengan bermodalkan hanya RM595 sy dh dpt blk modal itu dgn cara penjimatan petrol….Jom hilangkan worry selalu tak cukup duit dan buat anak isteri anda hepi dengan belanja diorang pergi getaway setiap bulan.Masalah juga ya kalu doh pakai t

read more

Considerations To Know About Jimat Minyak Kereta Auto

Jerky at low speed as a consequence of DSG, but when you turn to eco manner in targeted traffic it assistance significantly less jerk a bit.Sains 2 : Jumlah kuantiti liter adalah sama tapi jumlah jirim petrol bertambah pada waktu pagi menyebabkan kandungan tenaga dalam petrol bertambah.- First rate leg room for rear passengers and compact household

read more

A Review Of Cara Jimat Minyak Motor Lc135

cuba kalu kita diberi examination generate dua bijik keta yang sama satu dipasang dgn alat nih satu lagi tanpa alat nih, buleh ker teka yang mana dipasang yang mana tidak? saya bukan lah nk hijack alat-alat macam nih, saya cuma tak nak ada yang terpadaya dgn sesetengah dealer yg pentingkan keuntungan sj. secara jujurnya saya dah pun cucuk alat nih

read more


A Review Of Cara jimat Minyak Kereta

Angin tayar perlu sentiasa pada tahap tekanan yang disyorkan pada product kereta dan jenis tayar yang digunakan. Seminggu sekali periksa tekanan tayar. Penjagaan tayar yang baik memastikan cengkaman tayar yang sesuai dan pada jumlah jarak yang jauh nyata menjimatkan minyak.Sekiranya harga petrol naik 40%, ini bermakna anda perlu mencari pendapatan

read more