A Review Of Cara Jimat Minyak Motor Lc135



cuba kalu kita diberi examination generate dua bijik keta yang sama satu dipasang dgn alat nih satu lagi tanpa alat nih, buleh ker teka yang mana dipasang yang mana tidak? saya bukan lah nk hijack alat-alat macam nih, saya cuma tak nak ada yang terpadaya dgn sesetengah dealer yg pentingkan keuntungan sj. secara jujurnya saya dah pun cucuk alat nih kat keta saya (pinjam dari abg ipar) minyak jimat ker? saya tak tahu sebab guna sekejap jer, tambah pecutan? saya rasa macam biasa jer, klu dgn 1-2% penambahan pecutan, saya rasa manusia tak dapat bezakanya lainlah kalu kita guna alat pengukuran yg sepatutnya.

kalau kiraan 100km/L pun ada juga..cuma tak terasa macam european laa kalau guna km/100 :D poyo jer tuh he heh

Guna NGV berbanding petrol. Sekarang ni NGV sudah semakin common sejak kenaikan harga petrol. Sehingga kini banyak kedai NGV installer/conversion sudah kehabisan stok dan pelanggan terpaksa menunggu giliran.

Apa salahnya kalau jual murah sikit tanpa MLM, dah tentu laku cam pisang goreng panas yang tak lapuk di makan zaman. Orang still cari kalau dah tahu keenakanya.

salam arepeace , saya ada masalah sikit bila nak pergi kerja tu time dekat trafic gentle jek dia mati enjin , sebelum gerak saya panaskan enjin selamat 5 minit baru saya gerak , mohon pencerahan sikit sifu

Fuel performance is all over 11km/l in entire metropolis drive with superior quantity website traffic. Highway drive the most beneficial I obtained was 17.5km/l whenever you travel all around 110km/hr.

Sekarang ni saya lagi suka pergi jalan tempat jauh-jauh naik kereta atau sengaja tak lalu toll ambil jalan kampung, sebab saya dah tak payah berkira pasal minyak kereta. 

Jom bro be part of juta-juta orang yang dah berjaya jimat minyak kereta dan jimat duit setiap bulan dengan izin Allah hanya dengan pakai alat jimat minyak petrol terbaik & berkesan ni je. JIMATKAN DUIT ANDA SEKARANG!

Kalau sebelum ni aircond kereta anda tu macam mati segan hidup tak click here mahu je, elok sangatlah pakai alat jimat minyak kereta 2017 ni. Sebab alat jimat minyak kereta berkesan ni boleh sejukkan balik aircond kereta anda macam baru mula-mula beli dulu.

Saya harap komen saya tidak mengugat sesiapa. Sekarang ini terlalu banyak individu mengambil kesempatan terhadap kesan perubahan dunia bukan here sahaja pada isu minyak tetapi dari semua segi termasuk kesihatan dan makanan

sekurang-kurangnya ada perbandingan yang benar dan yang mencari kebenaran … cuma nak ucap tahniah pada SYED … more info TQ atas perkongsian ilmu penjimatan minyak (FC) secara berhemat dan bersopan .

(cuba-cubalah angkat dan straight kan tali gelung minyak here yang berjuntai tuu kalu dah kita parking elok je sama here sisi tank n tangki - isi sendiri kan - boleh nampak minyak meleleh keluar lagi hujung  pam)

00 sahaja. memang berbaloi, itu kalau kita sebagai pengguna sahaja. Kalau kita jadikan ia sebagai side-profits memang boleh menambah pendapatan kita jika yang ingin menambah pendapatan.

PP/S : Dan juga kereta yang bagus, bukan sahaja beri keselesaan, prestasi yang boleh diterima oleh pengguna dan dapat jimat minyak tetapi spare areas nya mudah sekali didapati di bandar atau di luar bandar atau pun di kampung, itu yg penting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *